Kulna Külaseltsi talgud – Tammermaa varjualune

Post date: Apr 28, 2013 8:29:39 AM

Kulna Külaseltsil on hea uudis: Lääne-Harju Koostöökogu on otsustanud kiita heaks meie esitatud projekti ja võimaldada meile Leader-prograami elukeskkonna arendamise meetme raames rahastust, mille abil saame oma külla ehitada väikese varjualuse, mis tulevikus oleks nii abiks keset küla toimuvate ürituste korraldamisel kui ka igapäevaseks tuule- ja vihmavarjuks bussi ootavatele külaelanikele.

Programmi raames saame toetust summas 2 920 €, mille eest saame osta kõik vajalikud materjalid (need on juba tellitud ja osalt valmiski). Külaelanike poolse omafinantseeringuna on meil kõigil aga võimalus panustada talgukorras töötegemisse.

Seega kutsun kõiki 4.5.2013 kell 10:00 Tammermaa tee ja Kadaka tee risti talgutele, mille käigus püstitame varjualuse (ettevalmistatud materjalidest). Lisaks suurele tahtmisele on kindlasti abiks mõõdulindid, akutrellid, paar kõvemat SDS trelli, haamrid jmt (eks vajadusel täpsustame veel kohapeal).

Igaühe panus saab olema teretulnud ja hinnatud, aga lisaks sellele oleks maru hea saada ka eelnevalt veidi aimu, millise rahvahulgaga saame arvestada ja seetõttu palun anda ka põgusat tagasisidet oma osalemise või mitteosalemise kohta aadressile mart@mathisen.ee.